Pe scurt

Despre Sadagro Interprod

_

Povestea companiei  S.C SADAGRO INTERPROD S.R.L

_

A început în anul 2015 când ne-am hotărât să aducem un aport important în producerea de furaje de calitate pentru fermierii din întreaga țară. Și cum mai bine puteam face acest lucru, decât pornind cu primul pas și anume făcând agricultură de precizie ce rezultă în materie primă de calitate superioară.

Județul Prahova,

Sat Cioranii de Jos

_

Activitatea noastră se desfășoară în comuna Ciorani, județul Prahova. Cu 500 de ha în exploatare ferma dispune de utilaje de ultimă generație, cu o linie de producție performantă, complet automatizată și printre cele mai noi din zonă.

Misiunea noastră reprezintă

Mai mult decât nutriția animalelor

_

Punem accent pe furaje sigure şi de încredere, cu aport proteic bogat, unde să se regăsească un echilibru benefic între cantitatea consumată, menţinerea stării de sănătate, realizarea sporului în greutate şi costurile cu furajarea. Suntem producatori de nutrețuri combinate și concentrate proteino- vitamino-minerale, fără stimulenți de creștere, 100% naturale.

Prin soluțiile adoptate, promovăm agricultura sustenabilă, furajarea echilibrată și garantăm că soluțiile noastre răspund cerințelor clienților. De 8 ani suntem dedicaţi asigurării: calităţii ingredientelor, integrităţii produselor și siguranţei ce privește furajarea animalelor. 8 ani în care, pe lângă foarte multă muncă, am depus pasiune și respect pentru ceea ce realizăm, conștienți că prin activitatea noastră punem și noi ”umărul” la progresul omenirii.

De-a lungul acestor ani de activitate, în care seriozitatea și dedicarea ne-au fost și sunt factori de bază, S.C SADAGRO INTERPROD S.R.L. se bucură de încrederea clienților și continuă să își creeze un renume în domeniul în care activează.
Factorul important pentru noi, rămâne în continuare echilibrul între sol, sămânţă, apă, soare, îngrăşăminte, îngrijire și produs finit. Fiecare componentă este la fel de importantă deoarece numai împreună duc la obţinerea unui furaj de calitate așa cum trebuie să fie.