Pentru un sol fertil și sănătos,

 Investim într-o agricultură sustenabilă 

Agricultură

   Obiectivul nostru este desfășurarea activitǎții de cultivare a cerealelor într-un mod responsabil, utilizând echipamente performante și tehnologie la zi, protejând în același timp solul și mediul înconjurător, pentru un viitor sustenabil.

   Sadagro este o companie cu capital integral privat, ce are ca obiect principal de activitate „lucrările de pregătire a terenului”, punând în valoare fiecare bucată de teren, prin sistemul integrat de producție de care dispunem, cu responsabilitate pentru întreg procesul nutrimentelor.

   Culturile primare sunt grâul, porumbul, orzul, rapița și lucerna, culturi ce asigură materialul necesar pentru producerea furajelor din fabrica proprie de nutrețuri combinate.

   Noi facem totul, de la pregătirea terenului până la ambalarea produsului final, lucrând cu natura la fiecare pas.

   Scopul nostru este să cultivăm și să recoltăm produse de o calitate superioară, lăsând în același timp terenul sănătos pentru următoarea generație. Pentru noi, gustul adevărat, nutriția sănătoasă și un teren agricol protejat merg mână în mână, nu pot fi unul fără celălalt.

Agricultura
Hală Sadagro Interprod

      Producție și procesare

   Cel mai important domeniu de activitate din producție este agricultura din care derivă și celelalte activități pe care le realizează compania noastră: comerț cu cereale, depozitarea cerealelor, transport, morărit și producerea de furaje pentru animale.

   Produsele realizate de Sadagro sunt 100% naturale, fiind folosite doar cerealele din producție proprie, atent selecționate. Se utilizează mașini, echipamente și utilaje de producție de ultima generație, care asigură productivitate și o calitate deosebită, fiind realizat întregul circuit al producției: pregătit terenul agricol, semănat, recoltat, transportat și depozitat cereale, selecționat și măcinat.